SALSA X IN MEDIA

DE SULTAN VAN SALSA!

We hebben afgesproken bij de Lentloper om daar foto’s te maken.
Na een warme week is het onverwacht koud. Voor me stopt een knalblauw autootje en daaruit stapt een man met de grootste glimlach van Lent. De kou is meteen minder voelbaar. Vandaag mag ik Taner Tabak interviewen en fotograferen, onze plaatselijke salsakampioen. Hoewel hij geboren en getogen is in Istanbul, voelt hij zich een echte Lentenaar en hij zal hier niet snel meer weg gaan. Hij heeft zelfs een t-shirt met daarop: “Een echte vent woont in Lent”. En hij is een echte aanwinst voor ons dorp, want altijd bezig met hoe hij zijn buurt/stad/land mooier kan maken. Hoe hij een bijdrage kan leveren. Dit alles met een flinke dosis positiviteit.

Lees verder:  https://lentselucht.nl/lokale-media/juli-2023/4238

LENTSE LUCHT

Juli 2023

Nijmegenaar naar WK dansen met etalagepop: 'Die zeurt niet'

Nijmegenaar Taner Tabak vertegenwoordigt Nederland op 29 en 30 april op een wel heel bijzondere manier tijdens het World Dance Championship in Warschau (Polen). Hij doet wedstrijden in verschillende dansstijlen. In principe allemaal solo, behalve bij de ‘Caribbean Style’. Die dans doet hij samen met zijn etalagepop, Linda van de Lindenberg.

Lees verder: https://www.rn7.nl/42131

RN7

April 2023

Nijmeegse dansdocent Taner Tabak naar WK dansen

NIJMEGEN – Op 29 en 30 april wordt de World Dance Championship georganiseerd door WADF in Warschau in Polen. Als enige Nederlander gaat Taner Tabak uit Nijmegen Nederland vertegenwoordigen. Taner danst in de caregorieën Salsa, Bachata, Merengue en Caribbean Style (alle solo).

Lees verder:
https://www.brugnijmegen.nl/nieuws/algemeen/160479/nijmeegse-dansdocent-taner-tabak-naar-wk-dansen

DE BRUG NIJMEGEN

April 2023